Endret: 2 mai 2018     Opprettet: 1 mai 2018

Bytte av strømmålere vil skje til høsten

Informasjon om bytte til individuell strømmåling

I forbindelse med NVE sin endring i forskrift 302 om fellesmåling fra 1. januar 2010 har man ikke lenger mulighet til å tegne kollektive strømavtaler i borettslag og sameier. Dette skulle ha vært klart innen utgangen av 2016, og er nå forskjøvet til å gjelde innen 2019.

 

Hos oss vil denne overgangen skje i august/september 2018, og hver enkelt boenhet må fra den datoen inngå individuelle strømavtaler etter eget ønske.

 

Vi har blitt klar over at vår gjeldende strømleverandør, Ustekveikja Energi, i den forbindelse har startet å reklamere om strømbytte med mål om å inngå avtaler med dere. Dette er kun et tilbud, og dere står fritt til å velge leverandør selv når byttet blir gjennomført i august/september.


 

Bakgrunnen for dette skrivet er for å gi dere informasjon om at byttet til forekomme, at dere må inngå individuelle avtaler med strømleverandører etter eget ønske, og at informasjonen dere har fått fra Ustekveikja kun er et tilbud, og ikke noe dere er nødt til å signere.

 

Dere vil få nærmere informasjon om dato for utbytting over sommeren. Når byttet skjer trenger dere ikke være tilstede, og strømmen vil kunne være borte i opptil en time på dagtid under byttet.

 

Om dere har ytterligere spørsmål må dere bare kontakte oss på mail elvesiden@styrerommet.net

 

Vennlig hilsen

Styret